به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از ایسنا: مشاور استاندار و مدیرکل امور بانوان و خانواده البرز گفت: با توجه به محدودیت جغرافیایی استان، در طرح اهدای زمین برای فرزند سوم و بعد از آن این امکان فراهم شد. واگذاری زمین فقط در ماهدشت، نظرآباد و اشترد.

معصومه آقایی درباره نارضایتی برخی خانواده ها از محل واگذاری زمین گفت: توجه به این نکته حائز اهمیت است که در خصوص نوزادان، چند فرزند و فرزند سوم که زمین برای آنها کشیده شده و از آن راضی نبوده اند. محل. با توجه به محدودیت جغرافیایی استان البرز و به خصوص محدودیت مساحت، فقط در ماهدشت، نظرآباد و اشتهارد زمین برای والدین دارای فرزند سوم و بیشتر داشتیم. بنابراین مشخص است که بسیاری از مردم ابتدا به سمت زمین های ماهدشت و سپس به سمت زمین های ساوجبلگ و هشتگرد متمایل شده اند و اشتهارد یکی از آخرین اولویت های مشمولان بوده است.

وی ادامه داد: به همین دلیل اداره کل راه و شهرسازی باید این موضوع را حل و فصل می کرد و راهکاری برای آن اجرا می کرد. به همین دلیل مانند سایر استان ها قرعه کشی برگزار شد تا هیچکس حق خود را از دست ندهد. با توجه به قرعه کشی که به صورت تصادفی از طریق سامانه هوشمند با حضور افراد واجد شرایط انجام می شود، نتایج قرعه کشی بر روی مانیتور نمایش داده می شود و زمین اختصاصی مشخص می شود تا دیگر گله ای در این زمینه وجود نداشته باشد.

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده البرز درباره تسهیلات مربوط به چندقلو در خانواده اضافه کرد: برای چندقلوهای بعد از سال 1400 حمایت های مختلفی وجود دارد که بخشی از حمایت ها بر عهده مددکاری اجتماعی بوده است که این حمایت ها بر عهده معاونت اجتماعی بوده است. همه مضرب را پوشش می دهد. بخشی دیگر از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از چندقلوها حمایت می کند که از جمله آن می توان به تحویل بسته مادر و فرزند، لبخند مادر و تهیه پوشک چند قلویی اشاره کرد که تا چند ماه ادامه خواهد داشت. به علاوه، هدیه ای که به صورت نقدی به خانواده شما تعلق دارد. علاوه بر این، اهدای زمین به فرزندان ثالث و متعاقباً شامل چند فرزندی است که تاریخ تولد آنها از سال 1400 به بعد است.

وی درباره تشکیل اردوگاه جوانان جمعیت و اقدامات آن گفت: پس از ابلاغ قانون جمعیت جوانان به استان ها، دستور تشکیل ستاد جمعیت یا قرارگاه جمعیت به استان ها صادر می شود. در استان البرز اردوی جمعیتی جوانان به ریاست استاندار و دبیرخانه مدیرکل امور بانوان و تمامی ارکان مرتبط با جوانان جمعیت از مراکز، دستگاه های فرهنگی و اجرایی ایجاد شده است. علوم پزشکی، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کار، سازمان ثبت احوال و کلیه ارگانهای ذیربط.

وی ادامه داد: در قرارگاه مسائل و مشکلات مطرح می شود و سیاست ها و برنامه های آنها بلافاصله تدوین می شود و اعضا اقدامات عملیاتی را در دستور کار قرار می دهند. پیگیری تمامی امور با دبیرخانه اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری انجام می شود و در این ستاد تمامی قوانین را بررسی و پیگیری و رفع مشکلات می کنیم.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *