دانستنی ها

فواید شگفت انگیز نارگیل برای سلامتی بدن!

نارگیل یکی از میوه های مدرن و محبوبی است که خواص نارگیل تازه برای سلامتی ثابت شده است.

نارگیل فواید زیادی برای بدن دارد، مانند سلامت قلب، حفظ تراکم استخوان، کاهش وزن و مبارزه با بیماری ها.

به گزارش ریمینو به نقل سلامت نیوز، نارگیل را می توان در دسته آجیل، میوه یا دانه طبقه بندی کرد. اما در دنیای آشپزی، نارگیل به طور کلی یک میوه در نظر گرفته می شود. آنها به خاطر اضافه کردن طعم شیرین و آجیلی به غذاها معروف هستند.

نارگیل روی درختان نخل رشد می کند که نام علمی آنها Cocos Nucifera است. و احتمالاً از هند و آسیای جنوب شرقی سرچشمه گرفته اند. امروزه نارگیل در آب و هوای گرم در سراسر جهان از جمله کارائیب، آفریقا و بخش هایی از آمریکای جنوبی کشت می شود.

گوشت نارگیل نوعی گوشت سفید خوراکی است که داخل نارگیل را می پوشاند که به آن «هسته» نیز می گویند. از گوشت نارگیل می توان برای تهیه روغن نارگیل، کرم نارگیل، شیر نارگیل و نارگیل خشک شده استفاده کرد. البته می توانید به صورت تازه هم مصرف کنید.

تحقیقات نشان می دهد که گوشت نارگیل روغن های مغذی و سایر فواید بالقوه سلامتی را فراهم می کند.

ارزش غذایی نارگیل

نارگیل به طور کلی منبع سالم چربی در نظر گرفته می شود. گوشت نارگیل همراه با پروتئین و فیبر حاوی برخی از مواد معدنی ضروری مانند:

مانند آن

منگنز

ام اس فلز

منیزیم

دو قاشق غذاخوری نارگیل تازه و خرد شده حاوی مواد مغذی زیر است:

35 کالری

کمتر از 1 گرم پروتئین

3 گرم چربی

2 گرم کربوهیدرات

1 گرم فیبر

1 گرم شکر

فواید بالقوه نارگیل برای سلامتی

در طول تاریخ، مردم از نارگیل به عنوان بخشی از طب سنتی استفاده کرده اند. گوشت نارگیل فواید زیر را برای بدن دارد:

با برخی از سموم مقابله کنید.

از شما در برابر بیماری ها محافظت کند.

انواع التهابات بدن را کاهش می دهد.

باکتری های بدن را از بین می برد.

محققان برخی از مزایای سلامتی نارگیل، اما نه همه آنها را بررسی کرده اند. این می تواند:

نارگیل استقامت بدنی شما را افزایش می دهد

گوشت نارگیل حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​(MCFAs) است، نوعی چربی اشباع شده که هضم آن برای بدن انسان بسیار راحت تر از چربی های حیوانی است. نشان داده شده است که این چربی ها که تری گلیسیرید با زنجیره متوسط ​​(MCTs) نیز نامیده می شوند، استقامت را در ورزشکاران افزایش می دهند.

نارگیل سلامت دهان و دندان شما را بهبود می بخشد

MCFA در گوشت نارگیل حاوی خواص ضد میکروبی است. اینها می توانند از عفونت ریشه و سایر مشکلات دندانی جلوگیری کنند. اگرچه خوردن گوشت نارگیل جایگزینی برای بهداشت خوب دندان نیست، اما می تواند به از بین بردن برخی از باکتری های ناخواسته در دهان کمک کند و از لثه ها و دندان های شما در برابر عفونت یا پوسیدگی محافظت کند.

نارگیل به کاهش وزن کمک می کند

مصرف منظم گوشت نارگیل می تواند به کاهش وزن کمک کند. MCFA ها که معمولا در گوشت نارگیل یافت می شوند، با چربی سوزی سریع مرتبط هستند، بنابراین اگر می خواهید وزن کم کنید، نارگیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

آوین احمدی

آوین هستم سردبیر رسانه پی ام آپ که از جدیدترین ترند های روز برای شما خبر قرار میدم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا